Falusi vendéglátás - egész évben - a Horváth családnál

Egy 2004 évben elkészült, korszerűen kialakított gerendaházban kínálunk három, 2+2 ágyas, igényes berendezésű apartmant.
A külön bejáratú, 36-38 m2-es lakrészek mindegyikéhez (hálószoba, nappali-étkező, jól felszerelt mini- konyha, zuhanykabinos fürdőszoba, külön WC) önálló terasz tartozik, ahonnan Hévízre és környékére nyílik remek kilátás.
A "feng shui" elvei alapján tervezett és gondos munkával, kialakított kertben, a gondozott pázsit mellett, kora tavasztól késő őszig színpompás virágok nyílnak, díszfák és bokrok díszlenek. A kis gyógy- és fűszernövény kert kincseiből mindenki igénye szerint használhat. A környék madarai szívesen látott, rendszeres vendégeink, jelenlétük és énekük élettel tölti meg a kertet, ahol esténként hangulatos fények világítják meg az utakat, növényeket.
Reményeink szerint, mindez biztosítja vendégeink számára a kellemes pihenéshez, felfrissüléshez, regenerálódáshoz szükséges szép környezetet.
A szállás ára magában foglalja az infra-szauna, masszázs fotel és egyéb egészségmegőrző eszközök, mint például a szervezet energetizálását elősegítő "chi-gép" használatát.
Vendégházunkban rendszeres étkezést ugyan nem tudunk biztosítani, de a közelben található étterem gyalogosan, néhány percnyi sétával könnyen elérhető.
Vendégeink járművei részére kerítésen belül biztosítunk ingyenes parkolási lehetőséget.

Beállítás kezdőlapkéntHozzáadás kedvencekhez E-mail